Hoppa till sidans innehåll

Fotboll


Seriespel i fotboll 2019

Korpen bjuder in till seriespel i fotboll, kompisgäng eller arbetsplats, alla är välkomna!

Tävlingsform: Varje lag består av 7 spelare plus avbytare. Spelare får endast spela för ett korplag i samma turnering och inte vara licensierad, ingen dispens ges. OBS!! I damklassen är det i år tillåtet att vara licensierad då vi har haft problem att få ihop lag.

Klassindelning: Serien indelas i en herrserie, damserie och/eller mixserie. För att genomföra ett seriespel behövs minst 3 anmälda lag i varje kategori. Dubbelmöte eller trippelmöte beroende på divisionens storlek.

Tävlingsplats: Traume IP

Spelperiod: Serien startar måndagen den 14 maj, vecka 20-25 och 33-36. Speluppehåll för semester vecka 26-32. SerieCup och avslutning lördag den X september. Matchtider: Speldagar är mån-tors mellan kl 17.30–20.30, speltiden är 2 x 25 min. 

Anmälan: Via anmälningslänken:

https://korpengotland.zoezi.se/member#/teamsports/register/5

Viktigt att anmälan är komplett med alla uppgifter. Skriv gärna speciella önskemål om dag och tid underlättar för seriespelet. Anmälan, betalning och uppgifter ska vara kansliet tillhanda senast söndag den 28 april 2019. Om spelare tillkommer måste de anmälas och betalas till kansliet innan nästa match. Lagledaren är ansvarig för att spelarna är medlemmar och därmed försäkrade.

Kostnad: Lagavgiften är 2500 kronor/ lag (inkl. WO-avgift 500 kr som fås tillbaka efter säsong om kontakt tas innan årets slut eller behålls innestående till nästa). Medlemsavgiften är obligatorisk och personlig, kostnaden är 200 kr/ år. Som medlem i Korpen har du tillgång till alla våra aktiviteter under året, det ingår även en försäkring som du kan läsa mer om på vår hemsida. Betalningen görs i samband med anmälan i systemet. Domararvode: 100 kr per lag och match, betalas på plats direkt till domaren.    

Lagledarträff: Måndag den XX maj kl 18.30 vid Rackethallen i Visby. Vi kommer informera om spelprogram och annan information. Alla lag skall ha minst en representant närvarande. 

Kontakt: Vid frågor gällande serien och regler, kontakta This is a mailto link

 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 16:59 Skribent: Marie Flodman
 

 Korpen har även en App.

korpenapp

 

Postadress:
Korpförening Gotland - Korpen
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Besöksadress:
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207065
E-post: This is a mailto link