Hoppa till sidans innehåll

Vattenträning


Fasta grupper:
Vattenträningen börjar varje heltimme.
Deltagarna får disponera omklädningsrummen 30 minuter innan och 30 min efter. Det är bra om gruppen kan prata ihop i sig och sprida ut sin ankomsttid. Några är här 30 min innan och några kommer 15 min innan och då är första gänget klara och kan vänta duschade och i badkläder utanför hissen.

Fördela Er i omklädningsrummen så det blir så få som möjligt i varje åt gången. Kanske man nån gång får avvakta lite ute i entrén innan man kan gå in i omklädningsrummet. Det innebär att man kanske få kan göra så man alltid gjort, komma i samma tid man alltid gjort, få samma skåp och omklädningsrum man alltid haft. 

I slutet av passet under nervarvning/strech så kan några ifrån varje omklädningsrum gå upp innan, en del gillar att vara snabbt ifrån. Här kan man säkert turas om vecka för vecka vilka om går upp tidigare.

Området utanför hissen, här är vi alla rena, nyduschade och nybadade. Luften är varm och fuktigt - det är den miljön som Coronaviruset trivs sämst i. Här håller vi oss ifrån varandra och visar respekt - vilket vi gör hela tiden. Här kommer vi att mötas. Så vi gör det på bästa tänkbara sätt.  

Hjälp gärna varandra att påminna om detta. Det är så lätt att glömma avståndet.

Vi kommer inte ha vakter, utan vi alla måste visa empati, respekt om omsorg för andra.

Angående bastun: vill man inte basta gör man inte det - bara för att den är innebär det inte att man måste basta. Några behöver en stund i bastun exempelvis för att få på sig sin baddräkt efter dusch.  Låt dem som behöver bastun nyttja den, turas om.

Uppdaterad: 21 AUG 2020 12:52 Skribent: Marie Flodman
Epost: This is a mailto link
 

 

Postadress:
Korpförening Gotland - Korpen
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Besöksadress:
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207065
E-post: info@korpengotland.s...