Hoppa till sidans innehåll

Fotboll


Seriespel i fotboll 2020

Korpen bjuder in till seriespel i fotboll, kompisgäng eller arbetsplats, alla är välkomna!

Tävlingsform: Varje lag består av 7 spelare plus avbytare. Spelare får endast spela för ett korplag i samma turnering och inte vara licensierad, ingen dispens ges. OBS!! I damklassen är det i år tillåtet att vara licensierad då vi har haft problem att få ihop lag.

Klassindelning: Serien indelas i en herrserie, damserie och/eller mixserie. För att genomföra ett seriespel behövs minst 3 anmälda lag i varje kategori. Dubbelmöte eller trippelmöte beroende på divisionens storlek.

Tävlingsplats: Traume IP

Spelperiod: Serien startar måndagen den XX augusti, 5-7 omgångar.
SerieCup och avslutning lördag den X september/Oktober. Matchtider: Speldagar är mån-tors mellan kl 17.30–20.30, speltiden är 2 x 25 min. 

Anmälan: Via anmälningslänken:

https://korpengotland.zoezi.se/member#/teamsports/register/9

Viktigt att anmälan är komplett med alla uppgifter. Skriv gärna speciella önskemål om dag och tid underlättar för seriespelet. Anmälan, betalning och uppgifter ska vara kansliet tillhanda senast söndag den 3 Juli 2020. Om spelare tillkommer måste de anmälas och betalas till kansliet innan nästa match. Lagledaren är ansvarig för att spelarna är medlemmar och därmed försäkrade.

Kostnad: Lagavgiften är 1500 kronor/ lag (inkl. WO-avgift 500 kr som fås tillbaka efter säsong om kontakt tas innan årets slut eller behålls innestående till nästa). Medlemsavgiften är obligatorisk och personlig, kostnaden är 200 kr/ år. Som medlem i Korpen har du tillgång till alla våra aktiviteter under året, det ingår även en försäkring som du kan läsa mer om på vår hemsida. Betalningen görs i samband med anmälan i systemet. Domararvode: 100 kr per lag och match, betalas på plats direkt till domaren.    

Lagledarträff: Måndag den XX Augusti kl 18.30 (Vi återkommer närmare med info om träffen.) Vi kommer informera om spelprogram och annan information. Alla lag skall ha minst en representant närvarande. 

Kontakt: Vid frågor gällande serien och regler, kontakta This is a mailto link

 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 16:59 Skribent: Marie Flodman
 

 Korpen har även en App.

korpenapp

 

Postadress:
Korpförening Gotland - Korpen
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Besöksadress:
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207065
E-post: This is a mailto link