Hoppa till sidans innehåll

Försäkring


I korpen är du försäkrad!

När du blir medlem i Korpen blir du också försäkrad. Försäkringen gäller vid olycksfallsskador som inträffar under deltagande i arrangemang anordnade av någon av Korpens medlemsorganisationer.

Försäkringen gäller också under direkt färd till och från sådana arrangemang. Då arrangemang sker på annan ort än hemorten (även utomlands) gäller försäkringen också under resor och vistelse i samband med denna.

OBS! Försäkringen ersätter olycksfallsskador. Med olycksfall menas kroppsskada som uppkommit genom plötslig, ofrivillig händelse som är identifierbar till tidpunkt och plats.

De villkor som gäller för försäkringen och all annan information rörande denna hittar du via länken nedan.  Skadeanmälan kan göras på webben och per telefon på nummer 0771-960 960. För att underlätta skadeanmälan är det bra att ha Korpens försäkringsnummer K 65500 till hands. Fyll i skadeanmälan och skicka den sedan till kansliet för underskrift.

Villkor och information gällande Korpens olycksfallsförsäkring för utövare från och med 1 januari 2014.

 

Instruktörer och funktionärer är precis som tidigare försäkrade genom Folksam även de, men då genom Riksidrottsförbundets (RF) grundförsäkring. Mer om denna försäkring, som ingår i medlemskapet i RF, kan du läsa om här. Observera att denna försäkring inte täcker utövare.


Uppdaterad: 08 JAN 2014 21:49 Skribent: Johanna Sundelin
 

 Korpen har även en App.

korpenapp

 

Postadress:
Korpförening Gotland - Korpen
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Besöksadress:
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207065
E-post: This is a mailto link