Hoppa till sidans innehåll

Bokningsrutiner & regler


Bokning & Avbokning - Bokningsbara pass

För att kunna träna gruppträning på Korpens Motionscenter krävs ett medlemsskap och en bokning. Du kan tidigast boka 7 dagar före önskat pass och detta görs i vår kundstation på motionscentret, via hemsidan eller appen.

På hemsidan kan du köpa träningskort och medlemskap mm.

Det går att boka din plats fram till 1 h innan passet börjar och avbokning sker minst 2 h innan. Sätter du upp dig på reservlista får du senast redan på plats 1 h innan passet börjar och du är så klart välkommen att chansa för en plats!

Ditt medlemskort är en värdehandling. Ett borttappat kort ersätts med ett nytt till en kostnad av 100,- som köps på kansliet under kontorstid.

Bokning & Avbokning - Fasta grupper

Cirka 2 veckor innan bokningen av fasta grupper öppnar för alla. Har de medlemmar som gått i denna grupp tidigare termin förtur till kommande termin. Akutell info gällande sista bokning och betalningsdag fås av instruktör och kansli.

Avbokning av bokad plats i fast grupp görs senast 2 veckor innan terminsstart.
Anmälan är bindande.

Prova På

Vill ni prova ett pass ni inte gjort tidigare måste ni kontakta kansliet mån-fre på 0498207065 eller This is a mailto link och boka in er

 

Bokning & Avbokning - Småbarnssim

 

Återbetalningsreger
Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast vid uppvisande av sjukintyg.

Vid sjukdom meddelar Ni Korpen Gotland att du inte kan delta resterande del av terminen. Vidare krävs att Ni visar upp läkarintyg för att få igen återståeende del av terminsavgiften.


 

Uppdaterad: 15 MAJ 2019 09:56 Skribent: Korpenkansli
 

 

Postadress:
Korpförening Gotland - Korpen
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Besöksadress:
Hyvelgatan 13
62141 Visby

Kontakt:
Tel: 0498207065
E-post: info@korpengotland.s...